تعداد بازدید 32
|
نویسنده |
پیام |
zohreh1371
مدیرکل انجمن
ارسالها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
|
نون رول شکلاتی
آرد 190 گرم
پودر کاکائو 10 گرم
نمک به مقدار لازم
شکر 20 گرم
خمیر مایه 4 گرم
آب 100گرم
تخم مرغ ریز 1 عدد
کره نرم 20 گرم
شکلات نوتلا یا کرم شکلاتی صبحانه 8 قاشق یا اگه مثل من شکم بودین بیشتر
وانیل خیلی کم بیشتر برای عطر
یک قاشق از شکر رو با آب و مایه خمیر مخلوط میکنیم
تخم مرغ رو تو ظرفی شکسته و با چنگال هم می زنیم و 20 گرم آن رو برای خمیر و بقیه رو برای رومال خمیر نگه میداریم
بقیه شکر ،کره نرم+وانیل و 20 گرم تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و با قاشق چوبی
یا لیسک هم میزنیم و مایه خمیر رو هم میریزیم و آرد ،نمک و پودر کاکائو
رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم
خمیر رو ورز میدیم تا چسبندگی اون از بین بره و خمیر نرم و لیطفی بدست بیاد
و ظرف بزرگی رو چرب میکنیم و خمیر رو تو ظرف میگذاریم و روش روبا سلفون
پوشانده و در دمای محیط استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر بشه
خمیر رو به 8 قسمت تقسیم میکنیم و 8 چانه درست کرده و 10 دقیقه استراحت میدهیم
طریقه پیچیدن خمیر رو هم باید بگم که دستتون رو پیبه یه سمت میکشین باعث میشه روی هم لول بخوره
یکی از چانه ها رو با وردنه باز میکنیم به شکل بیضی 15 سانتی و یک قاشق چ
از شکلات رو روی سطح بالای خمیر میذاریم و خمیر رو روی شکلات بر میگردانیم و
لبه ها رو محکم میکنیم و پایین خمیر رو با کارتر به 6 قسمت تقسیم میکنیم و
از قسمت شکلاتی به طرف پایین رول میکنیم.
خمیر رو 40 دقیقه استراحت میدیم بعد با بقیه تخم مرغ رومال میکنیم و تو فر 180 بمدت 20 دقیقه قرار میدیم
میتونین وقتی از فر درآوردیم کمی کره ذوب شده روی نونها بزنیم تا هم براق بشه هم روش نرم باشه
فوق العاده نون نرم و خوشمزه ایه و تا چند روز اگه بمونه نرم و تازه میمونه
*یه نکنه همیشه هم داخل شیرینی پزی یا نون یا هر چیز دیگه ای بل اینکه مواد خشکو اضافه کنین از الک ریز ردش کنین باعث میشه خیلی نرم و خوشگل در بیاد
امضای کاربر : هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
|
|
شنبه 23 شهریور 1392 - 18:19 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.