ترشی تازه انبه

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 51
نویسنده پیام
zohreh1371 آفلاین

مدیرکل انجمن
ارسال‌ها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
ترشی تازه انبه

این ترشی بسیار ساده و آسان است مشروط بر اینکه به دو
نکته حساس آن توجه داشته باشیم : استفاده از ادویه معطر و بسیار نرم ، شاید
در گذشته تهیه ادویه با وسایل آن زمان مشکل بود ولی امروز با در دست داشتن
ماشین های برقی که به آسیاب قهوه معروف است نرم ترین ادویه را می توان
تهیه کرد و نکته دیگر داشتن ذائقه حساس است که باید ترشی،شیرینی و عطر و
بوی ترشی را خوب تشخیص داد چون به هیچ وجه نمی توان حد دقیقی برای سرکه یا
ادویه معلوم کرد.
یک سرکه ممکن است بسیار ترش باشد و
دیگر آبکی و کم ترشی و یا ادویه آماده را تهیه نمود که آن هم به طور دقیق
تشخیص نمی توان داد که تا چه حد معطر است در هر حال امید است با دقت و توجه
بتوان این ترشی را آماده نمود.
طرز تهیه
انبه
کاملا رسیده را انتخاب کرده پوست می کنیم و از هسته جدا نموده گوشت آن را
به شکل پوره نرم می نمائیم مقداری سرکه کم کم در آن ریخته هم می زنیم و می
چشیم که زیاد ترش نشود و غلظت آن به اندازه ماست شود.
ترشی
را در ظرف لعابی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آهسته بجوشد و کمی
غلیظ شود یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم
بعد یک قاشق خردل در آن ریخته کمی زعفران حل شده در آبجوش و کمی نمک و شکر و
قدری جوز هندی کوبیده نرم و دارچین و فلفل قرمز تند و هل کوبیده که همه آن
ها باید در نهایت نرمی باشد در ترشی می ریزیم هم می زنیم ، می چشیم این
ترشی باید شیرین باشد و بسیار معطر گردد.
تندی آن بستگی به آن دارد که تا چه حد می خواهیم تند باشد ، معمولا ترشی انبه را تند تر از سایر ترشی ها می کنند.
می
شود یکی دو عدد انبه کمی سفت را پوست کنده ، خرد نمود و با ترشی چند جوش
داده بعد از سرد شدن ترشی انبه را در شیشه دردار ریخته در جای خنک نگهداری
کرد.


امضای کاربر :
هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
شنبه 23 شهریور 1392 - 11:55
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group