خورش خلال بادام

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 40
نویسنده پیام
zohreh1371 آفلاین

مدیرکل انجمن
ارسال‌ها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
خورش خلال بادام
(اين يه غذاي كرمانشاهي‌ئه براي مجالس رسمي و مهموني‌هاي رودربايستي‌دار! خود كرمونشاهي‌ها براش ضعف مي‌كنن و غير كرمونشاهي‌هاي فاميل شده هم تا ازشون مي‌پرسي چي براتون درست كنم همينو سفارش مي‌دن)
مواد لازم: (وحشت نكنين، بيشترشو توي خونه دارين)
گوشت گوساله ريز خرد شده (تقريباً مكعب‌هاي دوسانتي) نيم كيلو (اگه گوشت گوساله بهتون نمي‌سازه مي‌تونيد گوشت گوسفند هم بريزين فقط يه ذره درشت‌تر خوردش كنين كه آب نشه)
پياز متوسط ريز رنده شده يك عدد
خلال بادام بونداده هفتاد گرم (حدوداً يك استكان كوچيك- ترجيحاً از فروشگاه‌هاي قنادي بگيرين كه مونده نباشه)
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
ليمو عماني چهار عدد
روغن به ميزان كافي!
هل آسياب شده نوك قاشق چايخوري (اگه عطرشو دوست داريد مي‌تونيد بيشتر هم بريزيد)
زعفران آب كرده يك قاشق مرباخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
گلاب يك قاشق مرباخوري
دارچين آسياب شده نوك قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
زرشك يك و نيم قاشق غذاخوري (توي كرمانشاه از زرشك سياه استفاده مي‌كنن كه رنگش خب مثل زرشك آبگيري سياهه و از زرشك قرمز كوچيك‌تره و هسته هم نداره، اما چون توي تهران و جاهاي ديگه احتمالاً گير نمي‌آد همون زرشك قرمز رو بريزين ولي يه ذره كمتر كه ترش نشه)

طرز تهيه:
اول پيازها رو توي روغن تفت مي‌دين تا طلايي بشه بعد زردچوبه، دارچين، هل و نصف زعفران رو اضافه كنين و بعد گوشت‌ها رو و به هم بزنين تا آب گوشت كشيده بشه. بعد رب گوجه رو بريزين و هم بزنين و يكي دو ليوان آب بريزين و بزارين بپزه.
خلال بادام‌ها رو بشورين و چند دقيقه خيس كنين بعد با بقيه زعفران توي يه ماهيتابه يه‌ذره تفت بدين اينقدر كه خورد نشه و فقط رنگ زعفران و روغن باهاش مخلوط بشه، فكر كنم يك دقيقه كافي باشه. اون وقت اين بادام‌ها رو با ليمو عماني كه سوراخ كردين به گوشت در حال پختن اضافه كنين و زيرشو كم كنين تا بادام و گوشت با هم بپزن و خورش حسابي روغن بندازه. وقتي آماده شد نبايد خيلي آبدار باشه و آبش بايد غليظ بشه مثل خورش بادمجون مثلاً.
ده دقيقه قبل از سرو، زرشك‌ها رو كه كمي خيس كردين و يه ذره تفت دادين به خورش اضافه كنين.
اين غذا وقتي آماده شد خيلي چرب و چيل به نظر مياد اما بيشتر روغن مال بادا‌م‌هاست و اينجوري كه مي‌گن ضرر نداره. چون اندازه‌ي گوشت‌ها هم كوچيكه خيلي سريع آماده مي‌شه، فقط بايد بذارين حسابي جابيفته.
نوش جون خودتون و عزيزانتون باشه.

امضای کاربر :
هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
سه شنبه 08 مرداد 1392 - 10:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group