( سیاگو )

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 35
نویسنده پیام
zohreh1371 آفلاین

مدیرکل انجمن
ارسال‌ها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
( سیاگو )
این هم یک پیش غذای گیاهی هندی (ترد و کرانچی)؛ که میتونه طعمی جدیدی رو به سفره های افطارمون بیاره.

مواد لازم:

ساگو / نصف پیمانه
سیب زمینی متوسط / 3 عدد
گشنیز خرد شده / 3 قاشق غذاخوری
پودر بادام زمینی تفت داده شده / 1/4 پیمانه
نمک و فلفل / به اندازه لازم
زردچوبه و ادویه / به مقدار لازم



طرز تهیه:

من کتلت ها رو با مواد بالا + ادویه سبزیجات که از هند برام آورده بودند درست کردم اما در رسیپی های مختلف از فلفل سبز تند خرد شده، پیاز خرد شده، ادویه زیره هم استفاده شده بود.

ساگو را به مدت 4-5 ساعت در یک پیمانه آب خیس می کنیم ( این کار رو می تونید از شب قبل انجام بدید )

ساگوهای خیس خورده را آبکشی کنید تا تمام آب آن خارج شود.


سیب زمینی ها رو پخته و با رنده ریز رنده کنید.

ساگوی خیس خورده + سیب زمینی پوره شده + بادام زمینی پودر شده + گشنیز خرد شده + نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه رو با هم مخلوط می کنیم.

در صورت تمایل فلفل سبز و زیره و پیاز را هم اضافه کرده مخلوط می کنیم.

از مایه کتلت، تکه هایی به اندازه یک گردو برداشته و در دست حالت می دهیم.

کتلت ها را در روغن سرخ می کنیم.

در صورت تمایل کتلت ها را قبل از سرخ کردن در پودر سوخاری بغلطانید و سپس سرخ کنید. ( گر چه کتلت ها اونقدر ترد هستن که نیازی به این کار نیست! )

نوش جان!

امضای کاربر :
هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
شنبه 05 مرداد 1392 - 20:57
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group