سوپ مقوی

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 129
نویسنده پیام
zohreh1371 آفلاین

مدیرکل انجمن
ارسال‌ها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
سوپ مقوی
خوب مواد لازم 
مرغ رشته رشته شده -----هویچ -----سبزی سوپ ------برنج ------ذرت ----------شیر------------قارچ 




طرز تهیه 


اول مرغ رو بخار پز میکنیم و بعد رشته رشته اش میکنیم و بعد یک پیمانه برنج رو به مرغ های رشته  شده و اب مرغ اضافه میکنیم و بعد قارچ و ذرت رو اضافه میکنیم و در مرحله نیمه نهایی که 10 دقیقه به اخر کار سبزی رو اضافه میکنم و در مرحله نهایی که تمام مواد با هم خوب ترکیب شدن و پخته شدن حرارت گاز رو یکم کم میکنیم و کم کم شیرو ضافه میکنیم ولی لازم به شکر شیر رو که اضافه کردین باید تا وقتی که سوپ غل  غل نکرده اونم اروم هم بزنین تا شیر بریده نشه 


و در اخرم نوش جان 
نکته = همیشه وقتی مرغ رو بخار پز میکنید داخل ابش یکم زرد جوبه و نمک و یه عدد پیاز چهار نیم شده اضافه کنین  اگر هم داشتین عصاره گوشت هم بهش اضافه کنین (اگه عصاره گوشت اضافه کردین نمک استفاده نکنین چون داخلش نمک داره و باعث میشه غذای شما شور بشه ) تا پخته بشه بعد از پخته شدنم اول تکه های مرغو جدا کنین و بعد ابشو از یه صافی ریز رد کنین تا یه اب رقیق شده داشته باشین و پیازو هم پرتش بدین چون خاصیتش الان داخل اب مرغمون



امضای کاربر :
هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
پنجشنبه 02 مرداد 1393 - 18:56
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group