املت گوجه بادمجون

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 117
نویسنده پیام
zohreh1371 آفلاین

مدیرکل انجمن
ارسال‌ها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
املت گوجه بادمجون
[font=bkoodakbold]بادمجون متوسط  


گوجه متوسط                                    



پیاز متوسط                                  



تخم مرغ                                        



پنیر پارمزان                                  



نمک و فلفل



زردچوبه و ادویه                                  



پودر سیر





[font=bkoodakbold]خوب
 اول بادمجون ها رو پوست میکنیم.بعد دایره دایره درمیاریمو میشوریم  و بهش
نمک می زنیم تا زودتر آبش رو از دست بده و  موقع سرخ کردن، روغن زیادی
نخواد. گوجه ها رو هم حلقه حلقه میکنیمو و  پیاز رو هم تا جایی که امکنش
هست رنده ریز میکنم خوردوکناری می ذاریم. تو یه تابه  بادمجونا  رو سرخ می
کنیم و گوجه و پیاز ها  رو بهش اضافه می کنیم و تفت می  دیم. حالا اندازه
یه لیوان آب بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا غذا  بپزه و طعم ها با هم
مخلوط شه.



بعد  از اینکه آب
غذا جم شد، اگه لازم بود باز کمی روغن اضافه می کنیم، بعد  نمک و فلفل و
زردچوبه و پودر سیر و ادویه های دلخواه می زنیم و سپس تخم  مرغ رو داخل
تابه می شکنیم ال. در آخر هم  پنیر پارمزان رو روی املت می پاشیم و اجازه
می دیم کمی آب شه و از روی گاز  برمی داریم و میبریم نوش جونش میکنیم

البته میتونین تخم مرغ ها رو هم بزنین و روش بریزین.
[font=bkoodakbold]

[font=bkoodakbold]


امضای کاربر :
هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
پنجشنبه 02 مرداد 1393 - 18:24
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group