تعداد بازدید 117
|
نویسنده |
پیام |
zohreh1371
مدیرکل انجمن
ارسالها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
|
املت گوجه بادمجون
[font=bkoodakbold]بادمجون متوسط
گوجه متوسط
پیاز متوسط
تخم مرغ
پنیر پارمزان
نمک و فلفل
زردچوبه و ادویه
پودر سیر
[font=bkoodakbold]خوب
اول بادمجون ها رو پوست میکنیم.بعد دایره دایره درمیاریمو میشوریم و بهش
نمک می زنیم تا زودتر آبش رو از دست بده و موقع سرخ کردن، روغن زیادی
نخواد. گوجه ها رو هم حلقه حلقه میکنیمو و پیاز رو هم تا جایی که امکنش
هست رنده ریز میکنم خوردوکناری می ذاریم. تو یه تابه بادمجونا رو سرخ می
کنیم و گوجه و پیاز ها رو بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم. حالا اندازه
یه لیوان آب بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا غذا بپزه و طعم ها با هم
مخلوط شه.
بعد از اینکه آب
غذا جم شد، اگه لازم بود باز کمی روغن اضافه می کنیم، بعد نمک و فلفل و
زردچوبه و پودر سیر و ادویه های دلخواه می زنیم و سپس تخم مرغ رو داخل
تابه می شکنیم ال. در آخر هم پنیر پارمزان رو روی املت می پاشیم و اجازه
می دیم کمی آب شه و از روی گاز برمی داریم و میبریم نوش جونش میکنیم
البته میتونین تخم مرغ ها رو هم بزنین و روش بریزین.[font=bkoodakbold]
[font=bkoodakbold]
امضای کاربر : هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
|
|
پنجشنبه 02 مرداد 1393 - 18:24 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.