دم نوش ها

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 41
نویسنده پیام
zohreh1371 آفلاین

مدیرکل انجمن
ارسال‌ها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
دم نوش ها
در آغاز فصل پاییز، و سرد و گرم شدن هوا، معمولا بیشتر در معرض سرماخوردگی
هستیم، بهتر است برای پیشگیری از آن، دمنوش های خوش عطر و مفید را به میان
وعده های خود اضافه کنیم.

 

 

 

مواد لازم:


  • يک تکه چوب دارچين
  • يک تکه کوچک زنجبيل
  • آب ليمو و عسل به اندازه کافي

طرز تهيه:


دارچين و زنجبيل را داخل یک و نیم پیمانه
آب سرد بیاندازید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب بجوشد، سپس 2 دقیقه صبر
کنید تا دارچین و زنجبیل کمی داخل آب بجوشد و سپس روی ظرف را بپوشانید و به
مدت 10 دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا خوب دم بکشد.


آب ليمو و عسل را به آن اضافه کنيد.


نکته: اگر میخواهید از خاصیت ضدسرماخوردگی این دمنوش بهره ببرید؛ به آن، چاي سياه يا سبز که حاوي کافئين است، اضافه نکنید.


امضای کاربر :
هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
سه شنبه 12 آذر 1392 - 08:37
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
zohreh1371 آفلاین


مدیرکل انجمن
ارسال‌ها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
چگونه یک چای خوش عطر و خوش رنگ دم کنیم
مرحله 1
کتری را با آب سرد و تازه پر کرده و به جوش آورید.


هرگز از آب جوشیده ای که از قبل داخل کتری
مانده، برای جوشاندن و دم کردن چای استفاده نکنید. زیرا آن آب دیگر اکسیژن
کافی برای جای دادن عطر و طعم چای خشک را در خود ندارد.


 


مرحله 2


بعد از به جوش آمدن آب، مقداری از آن را داخل قوری بریزید و بچرخانید و دور بریزید تا قوری گرم شود.


این عمل، قوری را در دمای بهینه ای برای دم کردن چای نگه میدارد.


 


مرحله 3


به ازای هر نفر 1 قاشق چایخوری، چای خشک + 1 قاشق چایخوری اضافه را درون قوری بریزید.


یعنی اگر قصد دارید برای 5 نفر چای دم
کنید، 5+1 قاشق چایخوری چای خشک داخل قوری بریزید. ( کیفیت چای در مقدار
استفاده آن نیز بسیار مهم است، این مقدار برای چای مرغوب در نظر گرفته شده
است و حدوداً هر نفر 2 فنجان چای خوشرنگ خواهند نوشید = 10 فنجان )


 


مرحله 4


کمی آب ولرم را داخل قوری ( روی چای خشک )
بریزید ، قوری را تکان داده و بلافاصله آب را دور بریزید ( در حقیقت ، در
این مرحله چای را میشوییم تا گرد و غبار و ناخالصی آن گرفته شود )


 


مرحله 5


آب جوش را روی چای شسته شده بریزید.


 


مرحله 6


روی قوری یک دمکنی ( پارچه یا دستمال ضخیم
) قرار داده و آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه روی بخار کتری یا سماور
بگذارید تا خوب دم بکشد ( کیفیت چای در زمان دم کشیدن آن موثر است، همانطور
که چای دیر دم زیاد خوب نیست، چایی که خیلی زود دم میکشد هم کیفیت خوبی
ندارد و مسلماً در فرآوری آن از رنگ مصنوعی استفاده شده است.)


امضای کاربر :
هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
سه شنبه 12 آذر 1392 - 08:37
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group