تعداد بازدید 41
|
نویسنده |
پیام |
zohreh1371
مدیرکل انجمن
ارسالها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
|
دم نوش ها
در آغاز فصل پاییز، و سرد و گرم شدن هوا، معمولا بیشتر در معرض سرماخوردگی
هستیم، بهتر است برای پیشگیری از آن، دمنوش های خوش عطر و مفید را به میان
وعده های خود اضافه کنیم.
مواد لازم:
طرز تهيه:
دارچين و زنجبيل را داخل یک و نیم پیمانه
آب سرد بیاندازید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب بجوشد، سپس 2 دقیقه صبر
کنید تا دارچین و زنجبیل کمی داخل آب بجوشد و سپس روی ظرف را بپوشانید و به
مدت 10 دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا خوب دم بکشد.
آب ليمو و عسل را به آن اضافه کنيد.
نکته: اگر میخواهید از خاصیت ضدسرماخوردگی این دمنوش بهره ببرید؛ به آن، چاي سياه يا سبز که حاوي کافئين است، اضافه نکنید.
امضای کاربر : هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
|
|
سه شنبه 12 آذر 1392 - 08:37 |
|
تشکر شده: |
|
|
zohreh1371
مدیرکل انجمن
ارسالها : 1194
عضویت: 3 /5 /1392
محل زندگی: خرم آباد
سن: 20
شناسه یاهو: enayat_zohreh
تشکرها : 173
تشکر شده : 33
|
چگونه یک چای خوش عطر و خوش رنگ دم کنیم
مرحله 1
کتری را با آب سرد و تازه پر کرده و به جوش آورید.
هرگز از آب جوشیده ای که از قبل داخل کتری
مانده، برای جوشاندن و دم کردن چای استفاده نکنید. زیرا آن آب دیگر اکسیژن
کافی برای جای دادن عطر و طعم چای خشک را در خود ندارد.
مرحله 2
بعد از به جوش آمدن آب، مقداری از آن را داخل قوری بریزید و بچرخانید و دور بریزید تا قوری گرم شود.
این عمل، قوری را در دمای بهینه ای برای دم کردن چای نگه میدارد.
مرحله 3
به ازای هر نفر 1 قاشق چایخوری، چای خشک + 1 قاشق چایخوری اضافه را درون قوری بریزید.
یعنی اگر قصد دارید برای 5 نفر چای دم
کنید، 5+1 قاشق چایخوری چای خشک داخل قوری بریزید. ( کیفیت چای در مقدار
استفاده آن نیز بسیار مهم است، این مقدار برای چای مرغوب در نظر گرفته شده
است و حدوداً هر نفر 2 فنجان چای خوشرنگ خواهند نوشید = 10 فنجان )
مرحله 4
کمی آب ولرم را داخل قوری ( روی چای خشک )
بریزید ، قوری را تکان داده و بلافاصله آب را دور بریزید ( در حقیقت ، در
این مرحله چای را میشوییم تا گرد و غبار و ناخالصی آن گرفته شود )
مرحله 5
آب جوش را روی چای شسته شده بریزید.
مرحله 6
روی قوری یک دمکنی ( پارچه یا دستمال ضخیم
) قرار داده و آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه روی بخار کتری یا سماور
بگذارید تا خوب دم بکشد ( کیفیت چای در زمان دم کشیدن آن موثر است، همانطور
که چای دیر دم زیاد خوب نیست، چایی که خیلی زود دم میکشد هم کیفیت خوبی
ندارد و مسلماً در فرآوری آن از رنگ مصنوعی استفاده شده است.)
امضای کاربر : هـمـه گفـتـند :"او" کـه رفــت ،
زنـدگی کــن !
ولـــی... کـسـی درک نـکـرد
کــه"او" ... خـود زنــدگــی ام بــود..
|
|
سه شنبه 12 آذر 1392 - 08:37 |
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.